ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Δεν έχετε προσθέσει κάποιο προϊόν ακόμη στο καλάθι σας.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Λίγα λόγια

Η ΤεχνοΜηχανική Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2000, με έδρα το Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης και από τον Δεκέμβριο του 2012, εδρεύει επί της Λεωφόρου Γ. Παπανικολάου, στον αριθμό 13, στα Πεύκα (Ρετζίκι) Θεσσαλονίκης.

Κύρια δραστηριότητα της εταιρείας από την ίδρυσή της, είναι η εκπόνηση ηλεκτρομηχανολογικών έργων, ενώ πρωτεύον στόχος της εταιρείας αποτελούσε και αποτελεί η απόκτηση τεχνογνωσίας σε ειδικούς τομείς ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, η ανάπτυξη και προώθηση συστημάτων αυτοματισμού, οι ολοκληρωμένες λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας, αλλά πάνω από όλα ο σεβασμός στον πελάτη και το περιβάλλον.

Απόδειξη των παραπάνω είναι η ενασχόλησή μας, από τον το καλοκαίρι του 2010, με τον τομέα του φωτισμού και ειδικά με του λαμπτήρες LED. Η εταιρεία, υπό το εμπορικό σήμα LEDGR,  αντιπροσωπεύει  ευρωπαϊκούς οίκους παραγωγής λαμπτήρων και φωτιστικών τεχνολογίας LED, με πραγματικές και πιστοποιημένες αποδόσεις, με εργοστασιακή εγγύηση που φθάνει τα 5 χρόνια και φυσικά όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις (CE, ROHS, TUV).
 
Επισημαίνεται, η μόνιμη συνεργασία με το μελετητικό γραφείο δημοσίων και ιδιωτικών Η/Μ έργων «Enform», του κ. Βελιάνη Ιωάννη (Διπλ. Μηχανολόγου Μηχανικού), ο οποίος αποτελεί και βασικό μέτοχο της εταιρείας, καθώς και διαχειριστής αυτής.
 
Οι λύσεις που μπορεί πλέον να δώσει η ΤεχνοΜηχανική Ε.Π.Ε. σε ενεργειακά θέματα είναι πλήρης τόσο από άποψη εμπειρίας και τεχνογνωσίας, όσο και για τη μελέτη, την κατασκευή και την προμήθεια των απαραίτητων υλικών που απαιτούνται, για τις επεμβάσεις σε κάθε τύπου εγκατάσταση.
 
Στο δυναμικό της εντάσσεται έμπειρο και αξιόπιστο προσωπικό, τόσο σε επίπεδο στελεχών (μηχανικοί, προγραμματιστές, διοίκηση κ.λπ.), όσο και σε επίπεδο τεχνικών (ηλεκτροτεχνίτες, ηλεκτρονικοί, αυτοματιστές, υδραυλικοί κ.λπ.).

Η ΤεχνοΜηχανική εφαρμόζει σύστημα διασφάλισης ποιότητας υπηρεσιών και εργασιών, το οποίο συμμορφώνεται με το πρότυπο ΕΛΟΤ ISO 9001: 2008.
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ
0
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
0
ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ LED
Εξοικονομήστε ενέργεια ως και 80%
Δείτε περισσότερα
 

Φωτιστικά δρόμου
Δείτε περισσότερα
 

ΤΑΙΝΙΕΣ LED
ΑΠΛΕΣ/ΣΤΕΓΑΝΕΣ/RGB

Led Bay Light.
Καμπάνα Led

υπολογίστε την εξοικονόμηση με λαμπτήρες LED
ρωτήστε μας
συμβουλές