ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Δεν έχετε προσθέσει κάποιο προϊόν ακόμη στο καλάθι σας.

ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Έξυπνα συστήματα για αυτόνομη παροχή ηλεκτρικού ρεύματοςΤο κόστος της ηλεκτρική ενέργειας συνεχώς αυξάνει, με αποτέλεσμα η εύρεση λύσεων για την κάλυψη των αναγκών μας να γίνετε μονόδρομος.

Η Voltacon από το 2000 εξειδικεύετε στα αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα παροχής ηλεκτρικής ενέργειας έχοντας εγκαταστήσει συστήματα σε όλη την Ευρώπη.

Η επιτυχία της Voltacon έχει να κάνει με την τεχνογνωσία των ηλεκτρονικών διατάξεων, τη χρήση προϊόντων υψηλών προδιαγραφών και την εμπειρία στην επιλογή των διατάξεων του κάθε συστήματος ανάλογα με τις ανάγκες του τελικού πελάτη.

Με τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά η Voltacon, έχει δώσει λύσεις πλήρης απεξάρτησης από τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργεια, σε κατοικίες, επιχειρήσεις, εξοχικές κατοικίες, σκάφοι αναψυχής, με απόλυτη επιτυχία. 

Η ΤεχνοΜηχανική ΕΠΕ, σε συνεργασία με την Voltacon, φέρνει τώρα και στην Ελλάδα τα τυποποιημένα συστήματα αυτόνομων φωτοβολταϊκών  Conversol Off-Grid.

Με 5 τυποποιημένα συστήματα παρέχουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να παράγουν ηλεκτρική ενέργεια από τον ήλιο καλύπτοντας τις ανάγκες τους χωρίς κόστος.

Τα συστήματα είναι πλήρως επεκτάσιμα ώστε ακόμη και αν οι ανάγκες για ηλεκτρική ενέργεια αυξηθούν να μπορούμε να προσαρμόσουμε το σύστημά μας. 
 


 
 Απεξάρτηση από τις εταιρείες παροχής ηλεκτρικής ενέργειας 

 Υλικά υψηλών προδιαγραφών 

 Εύκολη εγκατάσταση 

 Δυνατότητα αναβάθμισης και επέκτασης του συστήματος

 
  


Φτιάξτε το αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα που σας ταιριάζει εύκολα & γρήγορα


Με 5 (SMART KIT) αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα, η VOLTACON προσφέρει την αξιόπιστη λύση για την αδιάλειπτη παροχή ηλεκτρικής ενέργειας, στο σπίτι ή το χώρο εργασίας σας.

Τα αυτόνομα συστήματα (Conversol Off-Grid) επεκτείνονται εύκολα σε περίπτωση που οι ανάγκες σας  σε ηλεκτρική ενέργεια αυξηθούν, με την προσθήκη μπαταριών δίνοντας τη δυνατότητα προσαρμογής, χωρίς να χρειαστεί να αντικαταστήσετε το σύστημά σας.

Το σύστημα Conversol Off-Grid αποκρίνετε σε πολλή μικρούς χρόνους σε περίπτωση πτώσεις των μπαταριών, για την ενεργοποίηση γεννήτριας ή μεταγωγή στο δίκτυο.
    
 
  Οι μπαταρίες με υψηλά αμπερώρια που χρησιμοποιούν τα συστήματα Conversol Off-Grid (Deep-Cycle) είναι ιδανικές για μεγάλα φωτοβολταϊκά και υβριδικά συστήματα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Οι μπαταρίες είναι επιλεγμένες έτσι ώστε να λειτουργούν σε ακραίες συνθήκες, (υψηλές θερμοκρασίες, μη σταθερή φόρτιση) και αποδίδουν 1500 κύκλους φόρτισης αποφόρτισης στο 80% και 2500 κύκλους φόρτισης αποφόρτισης στο 50%.  
 
  
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ
0
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
0
ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ LED
Εξοικονομήστε ενέργεια ως και 80%
Δείτε περισσότερα
 

Φωτιστικά δρόμου
Δείτε περισσότερα
 

ΤΑΙΝΙΕΣ LED
ΑΠΛΕΣ/ΣΤΕΓΑΝΕΣ/RGB

Led Bay Light.
Καμπάνα Led

υπολογίστε την εξοικονόμηση με λαμπτήρες LED
ρωτήστε μας
συμβουλές